Opprettelse av egen nettbutikk – en del av eksamen

I forbindelse med eksamens oppgaven vi fikk utdelt var å opprette en egen nettbutikk. Det var en annerledes oppgave enn hva vi er vandt med å få utdelt. Det var gøy, samtidig tidkrevende og tålmodighet måtte vi ha.

(Skjermbilde)

En av de første tankene som slo meg inn ved denne eksamen var hvordan i alle dagen man skulle få inn produkter til nettbutikken. Det var ikke så vanskelig som det hørtes ut som likevel. Jeg legger ved en youtube video som forklarer litt bedre om hvordan vi fikk inn alle de produktene vi ønsket selge.

(Hentet fra youtube.com)

Plattformer som bedrifts konto på Instagram og egen Facebook side, var noe vi tok i bruk. Det gjorde slik vi kunne nå ut til flere personer, samt vår målgruppe, som var på en alder av 18-30 år. Funksjonene våres besto av ulike kategorier av produktene våres, en messenger funksjon som fungerte slik at kunden kunne komme i direkte kontakt med oss om det skulle være noe spørsmål. Vi hadde med nyhetsbrev som kundene kunne melde seg inn i, hvor de ble tilsendt alt av nyheter osv direkte til dem på e-post.

(Skjermbilde)
(Skjermbilde)

Valget av produktene var et enkelt valg med tanke på at kosmetikkbransjen er stadig i vekst, og det kan være mye penger å hente, samt vår interesse for det. Prosessen var i seg selv frustrerende. Vi møtte så klart på noen utfordringer med tanke på at vi ikke hadde opprettet en nettbutikk før. Med tanke på at vi ikke hadde så mye kunnskap til å begynne med, men vi fikk det til tilslutt. Vi har lært mye om hvordan en skal opprette sin egen nettbutikk, noe som var veldig spennende å gjennomføre. Det ble noen lange dager der vi trodde målet hadde gått. Det var en miks av latter og tårer, slik skal være.

Håper dette ga dere litt mer innblikk i hvordan prosessen vår har vært i forhold til opprettelse av nettbutikk.

Link:
Dazzling Cosmetics
Facebook
Instagram
Youtube video

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *